Van Schiphol naar Johannesburg

Door: Erna

Blijf op de hoogte en volg Koosenerna

19 Augustus 2018 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Yess. Eindelijk zover. We hebben iedereen nog gesproken de laatste dagen en week voordat we vertrokken na Koos zijn 60e verjaardag en dat vonden we heel fijn. En nu op zaterdag 18 augustus op de verjaardag van de tweeling
vliegen we naar Johannesburg. De vlucht was prima te doen. Het feit dat je bijna 11 uur lang nergens anders naar toe kan dan naar het toilet, is heel rustgevend haha. Dus lekker lezen, film kijken, lekker eten met een wijntje of twee erbij, even slapen of met andere medepassagiers babbelen. Het bleek namelijk dat we naast een gedeelte van de andere Krasreizigers zaten!
De vlucht ging sneller dan gepland, dus we waren lekker op tijd in één van de gevaarlijkste steden van de wereld. We hadden dan ook het strenge advies gekregen om niet te pinnen op het vliegveld en niet lopen te flashen met je mobiel of dure sieraden. Wij hadden geld op Schiphol besteld en dat kwam mooi uit want de koers was vanwege de devaluatie van de Turkse lira gedaald...gunstig

• 19 Augustus 2018 - 17:14

Ger:

En nu genieten van het prachtige land. Heel veel plezier.

• 19 Augustus 2018 - 17:15

Hetty :

hallo reizigers

inmiddels zijn jullie aan de mooie reis begonnen. ging de reis goed en hoe zijn de eerste indrukken. hebben jullie een leuk reisgezelschap? we wensen jullie veel plezier. oh ja nog bedankt voor de vrijkaarten. toppy.

• 20 Augustus 2018 - 08:00

Martina:

Hey Erna en Koos,
    We wensen jullie een hele mooie reis toe.
    Het moet een mooi land zijn en misschien zien jullie de olifant met de rosé muiltjes nog.
    Goed blijven zoeken.
    Groetjes Martina

• 20 Augustus 2018 - 08:20

Henk En Lineke:

Fijn dat jullie goed aangekomen in Spanje.Alles goed daar?hier wel,gister in Blijham geweest,morgen haalt Henk ze op voor de verjaardag van Jasper.Veel plezier verder daar.

• 20 Augustus 2018 - 20:30

Linda:

Fijn om jullie te kunnen volgen!
    Geniet ervan en veel plezier!
    Groetjes Linda Jeroen Martijn en Jasper!

• 21 Augustus 2018 - 10:59

Nico :

Heel veel plezier daar ! mooi om te zien dat jullie goed overgekomen zijn. we zijn benieuwd …..

• 21 Augustus 2018 - 22:18

Wil:

Hallo Koos en Erna, goed te vernemen dat jullie de reis begonnen zijn in Zuid Afrika. Lijkt mij een heel mooi land.
    Benieuwd naar jullie foto's en verhalen.