Op doorreis naar Krugerpark
Door: Erna
Blijf op de hoogte en volg Koosenerna
24 Augustus 2018 | Zuid-Afrika, Blyde
Vroeg uit de veren want er staat een reisdag op het programma met twee stops. Even lekker bijkomen in de bus terwijl Bart af en toe wat vertelde. Bijvoorbeeld over de vele taxibusjes die hier luid toeterend rondrijden om passagiers op te pikken. Maar niet iedereen kan dat betalen en je ziet dus ontzettend veel mensen langs de weg lopen. Degene die een auto heeft veelal een witte auto vanwege de warmtewerende werking. Want het mag dan wel winter zijn maar de temperatuur is gewoon zomers als bij ons met 23 tot 28 graden.
We zijn trouwens de eerste avond zo gezellig uit eten geweest bij een portugees in een winkelcentrum dichtbij het hotel. De hele groep dan dus, wantjemoet hier groepsgewijs over straat gaan wordt geadviseerd. We hebben heerlijk gegeten, gezellig gebabbeld en kennisgemaakt met de groep. En werden na afloop keurig begeleidt door de security door een lege parkeergarage en kwamen zo bijna voor de deur uit van het hotel. Top!De groep bestaat uit een familie met twee dochters nota bene uit Delfzijl, een ouder echtpaar, twee jongere stellen, een echtpaar jonger dan ons en een vader met zoon.
De eerste stop was bij de Blyde canyons. Prachtig natuurfenomeen gelijkwaardig aan de canyons in de USA maar beduidend kleiner.
Daarna verder toeren door het droge berg landschap waar ze gecontroleerd brandjes stichten om niet te hoeven snoeien en maaien en goed voor de grond.
24 Augustus 2018 - 20:33
Wim En Geke.:
Hallo Erna en Koos.Het is erg leuk om jullie belevenissen in Zuid Afrika te lezen.Een prachtige ervaring.Blijf genieten.groetjes. -
25 Augustus 2018 - 06:26
Nico Kuiper:
Mooie start ,goed om lezen dat het goed en leuk gaat. Dit programma werkt weer ...?
Nou het weer kan bij jullie alleen maar beeter zijn , hier is het herfst weer !
Mooi plaatjes hoor ,genieten maar -
25 Augustus 2018 - 12:54
Hetty Puchala:
Hallo Erna en Koos,
Wat een prachtig reis maken jullie. Onvergetelijke beelden van de natuur in Zuid Afrika. Leuk om af en toe wat foto's en filmpjes te bekijken. Hier is inderdaad het mooie weer even op. Jullie veel plezier en we wachten weer op de volgende update.
gr. Hetty -
25 Augustus 2018 - 19:08
Mark Glazennborg:
Leuke verhalen! Veel plezier nog. Groeten uit Blijham -
25 Augustus 2018 - 21:17
Mark , Esther En Kids:
Hoi Koos en Erna,
Wat een prachtige reis maken jullie en geweldig om jullie op deze manier te kunnen volgen.
Geniet ervan !!!
Lfs, uit Sellingen -
26 Augustus 2018 - 08:59
Ger:
Wat leuk om jullie reisverhalen te lezen. Van de prachtige natuur naar de geschiedenis van Mandela. Wat een indrukwekkende ervaring lijkt me dat. Heel veel plezier verder en we blijven jullie met grote belangstelling volgen.
Groeten uit Annen.